Vályogfal injektálás a legkorszerűbb módszerekkel, rövid határidővel, kedvező áron – óvja meg a vályogházat a vizesedéstől!

A vályogházak több évezrednyi története alatt biztonságos, tartós és olcsó (tulajdonképpen majdnem ingyenes) lakhatási lehetőséget biztosítottak az emberiség nagy részének, napjainkban azonban már alig akad újonnan épített vályogház, bár a környezettudatosság jegyében még vannak olyanok, akik ezt az építési módot választják. Fontos azonban, hogy a vályogfalak könnyen vizesednek, ami igen súlyos problémákhoz vezet.

A vályog törmelékes üledék, ami jellemzően 40-40-20% arányban agyagból, iszapból és homokból áll, és növényi rostokkal, például szalmával keverve lehet építőanyagként felhasználni. Kiszárítása után igen kemény, ellenálló és strapabíró, ám a vizet viszonylag könnyen veszi fel, és a már megépített fal csak igen nehezen adja le. Egy téglaépület esetében is a szerkezeti integritás megszűnéséhez vezethet a falak vizesedése, de egy vályogfalnál ez sokkal gyorsabban megy végbe, tehát a vizesedés első jelére azonnal szükség van a vályogfal injektálással történő vízszigetelésére.

vályogfal injektálása hatékony megoldás a vizesedés ellen, és gyakorlatilag a legkorszerűbb, egyben leghatékonyabb módszer a fal védelmére. Az injektálásos falszigeteléshez használt anyagot nagy nyomással juttatják a falakba, majd ez szétterjedni a falszerkezetben, és maximális védelmet biztosít a talajvízzel szemben. A vályogfal injektálásos falszigetelése tartós, megbízható és rövid idő alatt kivitelezhető, és ami a legfontosabb: megszünteti a penészedést és megóvja a fal szerkezeti integritását.

Amennyiben vizesedést észlelt a vályogháza falaink, minél előbb vegye igénybe szolgáltatásunkat, hogy elkerülhesse a nagyobb problémákat! A vályogfal injektálást rövid határidővel, kedvező áron vállaljuk, tapasztalatunknak és az általunk felhasznált, korszerű technológiának hála az épület megmenekülhet, és még hosszú ideig szolgálhatja Önt és családját. Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot!