Hol lehet szükség utólagos vízszigetelésre?
Szuterének, pincék, mélygarázsok, liftaknák, földel fedett létesítmények, cső illetve szerelvény átvezetések, beton repedések, beázott födémek utólagos vízszigetelése MAGASNYOMÁSÚ INJEKTÁLÁSSAL.

Sérült, elöregedett vagy a szerkezet mozgásából eredő repedések diletációs munkahézagok sérülése, esetleg a szigetelés teljes hiánya nedvesedést, vízszivárgást vagy akár vízbetörést is okozhat.

A modern anyagoknak (gyanták, gélek, habok) és a legkorszerűbb technológiáknak (háttérinjektálás, tömbinjektálás, repedés injektálás stb.) köszönhetően, ezek a hibák utólag is javíthatóak, belső oldalból bontás nélkül.

Talajszint alatti létesítményekben vízbetörések, csőátvezetések (szerelvények) szigetelési problémái külső talaj mozgatása nélkül, gyorsan, belső oldalból megoldhatóak.

Ha utólagos vízszigetelésre van szüksége keressen minket bátran!

Liftakna vízszigetelése

Keressen elérhetőségeinken!

Elérhetőség

Milyen esetekben lehet szükség utólagos vízszigetelésre?

Az utólagos vízszigetelés véget vet a falak nedvesedésének, ezáltal a penész megjelenésének. Az eljárással egycsapásra számos problémától szabadulhat meg. 

A falpenész megjelenését sokan szinte természetesként kezelik, annyira megszokták és annyira lehetetlennek tartják, hogy véglegesen megszabaduljanak tőle. Pedig ennek egyáltalán nem kellene így lennie, ugyanis van élet az állandó penészirtáson túl is: a kulcs az utólagos vízszigetelés

Nézzük, mik azok a jelek, amik arra utalnak, hogy utólagos vízszigetelésre van szükség! 

utólagos vízszigetelés

Falpenész

Sokak életét keseríti meg ez a jelenség. Szerencsére lehet kapni a boltokban hatékony penészirtót, de tudni kell, hogy amíg a falak nedvesedése, nyirkossága nem szűnik meg, addig újra és újra meg fog jelenni a penész. Nem csak csúnya, hanem egészségügyi szempontból is káros, mert a penészspórák irritálják a légutakat, köhögést, sőt, hosszú távon asztmát okozhatnak. 

Állandósult légúti panaszok

Sajnos előfordul, hogy szinte nem is látszik a penész, mert szekrény vagy más bútor mögött jelenik meg vagy nem üt át a tapétán. Azonban az egészségre így is káros hatással van, ezért érdemes gyanakodni, ha egy helyiségben folyton köhög, tüsszög. Gyerekek és idősek még rosszabbul viselik, így náluk fokozottabban jelentkeznek a tünetek. 

Kellemetlen, dohos szag

A penészes lakásban, pincében jellegzetesen dohos szag uralkodik. Sajnos nem ritka, hogy aki ilyen helyen él, már nem érzi, észre sem veszi, pedig sajnos a bútorok, illetve minden, ami a lakásban található, átveszi a szagot. 

Salétromos falak

A salétrom a falakban felszívódó víz ásványi sóinak kiválása. Csúnya, fehéres foltot eredményez, amit nehéz eltüntetni, mert újra és újra megjelenik. Ha ilyet tapasztal, szinte biztos, hogy utólagos vízszigetelésre van szükség. 

Amennyiben a fentiek bármelyikét tapasztalja otthonában, ne habozzon, kérje ajánlatunkat utólagos vízszigetelésre! Cégünk megfizethető áron, rövid határidőn belül elvégzi a feladatot, aminek köszönhetően egycsapásra megszabadulhat ezektől a kellemetlenségektől.