A nedves falak több ingatlannal kapcsolatban is problémát okoznak, azonban az érintett tulajdonosok közül egyesek nem igazán foglalkoznak ezzel. Megpróbálnak gyakrabban szellőztetni, vagy esetleg festetni azért, hogy eltüntessék a víz nyomát, azonban ez nem elegendő a probléma megoldásához.

Sokan nem is igazán értik azt, hogy a nedvesség milyen károkat is okoz pontosan. Érdemes erről tájékozódni, így pedig az emberek rögtön érteni is fogják, hogy miért is kell mihamarabb a falak utólagos vízszigetelésére időt, energiát és pénzt fordítani.

Hogyan és miért csinál kárt a nedvesség a falakban?

Sokan azt gondolják, hogy a nedvesség úgy támadja meg a falakat, mint az esővíz vagy a pára, hogy csak ideiglenesen okoznak problémát. Az igazság az, hogy minden egyes építőanyag, így például a beton is, folyamatosan kapja a nedvességet a talajból.

Bármennyi vizet is el tud párologtatni az adott építőanyag, a talajból érkező víz azonnal pótolja ezt a mennyiséget. Össze sem lehet hasonlítani a csapadékkal, vagy a párával.

Ennek alapján már teljesen érthető az, hogy az újra vakolás, festés, illetve szellőztetés miért nem használnak. Ezek nem tudják megszüntetni a nedvességet, mindenképp olyan megoldás kell, amely meggátolja a víz útját, ehhez pedig a fal vízszigetelése kínál ideális alternatívát.

Hatékony módszer az utólagos vízszigeteléshez

Csapatunk olyan megoldásokat kínál az érintett ingatlantulajdonosoknak, ami valóban hatékony, és egy csapásra megszünteti a nedvességet.

A falak utólagos vízszigeteléséhez az acéllemezeket, vagy pedig az injektálást szoktuk javasolni. Mindkettő eljárás a probléma gyökerét, a folyamatos vizesedést szüntetik meg, így a falak ki tudnak száradni, amelyek épek, kifogástalan állapotúak maradhatnak.

Kérjen ajánlatot mihamarabb a fal vízszigetelésére, a szakszerű kivitelezést garantáljuk!

Ha szeretne kérdezni, vagy időpontot kérni a helyszíni szemléhez, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.