A vizes falak sok ingatlanban okoznak kellemetlenségeket. A nedvesség hatására a penész szinte folyamatosan jelen van, ez pedig esztétikai és egészségügyi szempontból is komoly gondokat idézhet elő. A penész irritálhatja az orrnyálkahártyát, a tüdőt, a szemet, és olyan légzőszervi megbetegedéseket is eredményezhet, amiket csak hosszadalmas kezelésekkel lehet orvosolni. Egyesek nem szeretnék hosszú távon veszélybe sodorni saját és családtagjaik egészségét, ezért hatékony megoldást keresnek az utólagos vízszigeteléshez. Amennyiben Ön is szeretne biztonságos, igényes környezetet kialakítani otthonában, és egy életre megszabadulna a penésztől, ajánljuk figyelmébe az injektálásos falszigetelést!

Az injektálásos falszigetelés hatékony megoldást kínál az utólagos vízszigeteléssel kapcsolatban. Az eljárással teljesen ellenállóvá lehet tenni a falszerkezetet a nedvességgel szemben. Az injektálásos falszigeteléshez használt anyagot a szakemberek egy speciális kinyomópisztollyal juttatnak a falakba. Ez az anyag teljesen szét tud terjedni a falszerkezetben, így biztosítja a maximális védelmet. Az injektálásos falszigetelés tartós, megbízható, és a legjobb, hogy nagyon egyszerűen, gyorsan kivitelezhető. Az eljáráshoz csak minimális fúrásra van szükség, a munkálatokhoz felhasznált anyag nem koszolódik, ömlik ki a falból. Az injektálásos falszigeteléssel megszüntetheti a penészedést, így nem kell az egészségügyi kockázatoktól tartania, és a falak kezelésére, újrafestésére sem szükséges időt, energiát szánnia.

Éljen ismét igényes, egészséges környezetben, bízza ránk bátran az injektálásos falszigetelést! Ügyfeleinknek rugalmas, megbízható szolgáltatás keretein belül biztosítjuk a korszerű eljárást. Áraink kedvezőek, így nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlnia ahhoz, hogy otthona megfelelő szigeteléssel legyen ellátva. Weboldalunkon bővebb információkat is találhat az injektálásos falszigetelésről, és korábbi referenciáinkat is megtekintheti. A szolgáltatás igénybevételéhez keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!