A lemezes falszigetelés egyszerű, de hatékony megoldást nyújt a vizes falak okozta kellemetlenségekkel szemben – bízza ránk a feladatot!

A hiányosan vagy szakszerűtlenül kivitelezett vízszigetelés komoly bosszúságot okoz idővel, hiszen nem csak az épület állapotát rontja, hanem a lakók komfortérzetére is negatívan hat. Ma már többféle módon lehet orvosolni a problémát, és természetes, hogy az érintettek szeretnének előre tájékozódni arról, hogy pontosan mire számíthatnak.

Téglafalak, illetve laza szerkezetű vályog és vert falak esetében rendszerint lemezes falszigetelés mellett döntenek a szakemberek. Ez egy régóta alkalmazott, maximálisan megbízható eljárás, amivel végleg megszüntethető a vizesedéssel járó valamennyi kellemetlen jelenség. A lemezes falszigetelés rövid időt vesz igénybe és a bontást illetően mindössze a vakolat eltávolításával kell számolni, ami csekély ár a hatékony végeredményért cserébe.

Mi szakszerűen és precízen, mindig a környezetnek megfelelően kiválasztott eljárással dolgozunk. Ha szeretné profi csapatra bízni a feladatot, forduljon hozzánk bizalommal!