Falszigetelőre van szüksége?
Hívjon minket bátran!
Ezt a szigetelési eljárást téglafalaknál, laza szerkezetű vályog és vert falaknál alkalmazhatjuk. Az acéllemezes eljárás a fal vízszintes síkjában, falkeresztmetszetnek megfelelően, a lemezek egymásra fedésével (1cm-1,5cm) besajtolással történik. A kivitelezés során elzárjuk a talajból származó és a fal keresztmetszetébe átszivárgó nedvesség útját a padlószint alatti magasságban. Az így létrehozott szigetelő réteg feletti fal a nedvesség utánpótlás hiányában TERMÉSZETES úton kiszárad.

Miért van szükség szigetelésre?
A vizes, nedves falú lakásoknak számos kellemetlenségei vannak:
– egészségkárosító hatása van (számos légúti betegséget előidézhet)
– a ház szerkezetének romlását idézheti elő (pl. fagy)
– folyamatos kellemetlen szagok keletkeznek a dohosság miatt
– esztétikai károsodás (foltos, penészes, lepergő vakolatú fal)
– többletenergiával kell számolni (kb. 10-20%-al több energia szükséges a lakás kifűtésére)

 

A jó falszigetelés növeli háza értékét!

Keressen elérhetőségeinken!

Elérhetőség

Az eljárás előnyei:

– gyors, egy átlagos családi ház szigetelési munkálata kb. 1 nap alatt készül el
– a fal természetes úton szárad ki
– az acéllemezes falszigetelési eljárásnak semmilyen egészség károsító hatása nincs
– a szigetelési eljárás minimális bontással jár (a vakolatot 4-6cm szélesen kell eltávolítani)
– a kivitelezés szemrevételezéssel ellenőrizhető
– falszerkezeti károsodással nem jár
– vert és vályogfalaknál kiválóan alkalmazható
– a falszigetelés kivitelezése során SAJÁT energiaforrásainkat használjuk
– a falszigetelési eljárás az év bármely szakában elvégezhető

Az acéllemez-besajtolásos technológia 100% mértékben megbízható!!!

A falszigetelés tervezéséhez és annak technológiájáról ajánlanám szakember bevonását.

Keressen elérhetőségeinken!

Elérhetőség

Falszigetelés ősszel? Van rá lehetőség!

falszigetelés acéllemezzel

Az acéllemezes falszigetelés kivitelezésének nincs akadálya az őszi szezonban sem. Keressen minket, tegye otthonát élhetővé, komfortossá!

Egyes ingatlanoknál egyre nagyobb szükség lenne a falszigetelés kivitelezésére, azonban a tulajdonosok közül sokan úgy gondolják, hogy most ősszel már késő hozzálátni a munkálatoknak. Inkább megvárnák a jövő tavaszt, és ekkor keresnék meg a szakembereket.

Szerencsére vannak már olyan technológiák, megoldások, amik lehetővé teszik, hogy ne kelljen olyan döntést hozni, ami esetleg további problémákat eredményezne. Rossz szigetelésű, vizes falazatú házzal nem érdemes nekivágni a télnek, hiszen a tulajdonosok magas kiadásokkal és további szerkezeti károkkal nézhetnek szembe.

Amennyiben Ön is érintett, keressen fel bennünket mihamarabb, mert az acéllemezes falszigetelés bármelyik évszakban elvégezhető. Ez esetben nincs egyetlen olyan tényező, amikre esetleg hatással lenne az alacsony hőmérséklet. Az általunk kínált megoldással Ön még a téli időszak előtt meg tudja akadályozni, hogy a vizesedés nagyobb kárt tegyen a szerkezetben, ennek köszönhetően a továbbiakban nem érhetik kellemetlen meglepetések.

A mostani magas energiaárak mellett különösen fontos az, hogy az ingatlanok megfelelően fel legyenek készítve a fűtésszezonra, így a felhasználóknak nem kell mélyen a pénztárcájukba nyúlniuk ebben az időszakban. Az általunk kínált megoldással rövid időn belül felkészülhet a szezonra, mindenképp megéri bennünket választani, hiszen ezzel az emberek csak nyerhetnek.

Felkeltettük az érdeklődését, és szeretné megtapasztalni az eljárás előnyeit? A falszigetelés acéllemezzel csakis eredményes lehet, mindenképp megéri ezt az utat választani. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk és az általunk alkalmazott technológiáról.

Rugalmasak, megbízhatóak vagyunk, garantáljuk, hogy a hozzáállásunkkal is elégedett lesz. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.