Az acéllemezes falszigetelés nem a legmodernebb, de az egyik legmegbízhatóbb módszer a vizesedő falak vízszigetelési problémáinak megoldására.

Ha a fal vizesedik, az többféle okra vezethető vissza, de a legtöbb esetben a talajvíz szivárog fel az anyagban. A vizes falak pedig komoly gondokat okozhatnak az egészségügyi problémáktól kezdve egészen a ház szerkezeti integritásának megváltozásáig, ezért nem maradhat el a falszigetelés megoldása. Napjainkban már kiemelt figyelmet fordítanak az építészek a falak szigetelésére, a régi épületeket illetően azonban ez még sok esetben hiányzik. A téglából, kőből, illetve vályogból épült falaknál egyaránt érdemes az acéllemezes falszigetelést választani, mert bár létezik újabb módszer, megbízhatóbb nem nagyon. A lemezes falszigeteléssel elzárható a talajból származó, a fal kapillárisain át feljutó nedvesség útja, így a falszerkezet statikai állapota változatlan maradhat.

Az acéllemezes falszigetelésnek köszönhetően természetes úton szárad ki a fal, minimális bontásra van szükség, meggátolható az épület szerkezetének romlása, és az egészségügyi gondok, valamint az esztétikai romlás miatt sem kell aggódni. Az eljárás ráadásul gyors, akár néhány nap alatt kivitelezhető a ház méreteitől függően, és a költsége is alacsony – főleg, ha a ház állagromlásából származó értékvesztéssel vetjük össze.

Ha fontosnak tartja a gyors kivitelezést, és lényeges szempont a kedvező ár is, cégünk az Ön rendelkezésére is áll! Érdemes a segítségünket minél hamarabb kérni, így számos problémát előzhet meg. Minimális bontással végezzük el háza falainak acéllemezes falszigetelését, munkánkra garanciát vállalunk áraink pedig kedvezőek, ezért, ha vizesedést észlel a falak tövénél, érdemes hozzánk fordulnia!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége az acéllemezes falszigeteléssel kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!