Szeretne kellemes, kockázatmentes környezetben élni? Még a nagyobb hidegek előtt foglalkozzon az utólagos vízszigeteléssel, keressen minket bátran!

Vizes falak, amik kockázatokat eredményeznek

Sokan élnek olyan házban, aminek a falai folyamatosan vizesednek. Mivel nem orvosolják ezt a problémát, az évek előrehaladtával csak további bonyodalmak merülhetnek fel emiatt. Az épület szerkezete folyamatosan romlik, amit csak hosszú és költséges munkálatok árán lehet helyreállítani. Ami ennél is súlyosabb, és a vizes fal is felelős lehet ebben, az a komoly egészségügyi kockázat.

Egyesek az évek során már hozzászoktak ahhoz, hogy együtt élnek ezzel a jelenséggel, így nem is tűnik fel nekik, hogy mennyire kellemetlen a levegő a nedvesség miatt. A páratartalom folyamatosan növekszik, ami tulajdonképpen egész évben kényelmetlenséget eredményez, azonban a téli időszakban csúcsosodik ki igazán a baj.

hidegben az emberek értelemszerűen kevesebbet szellőztetnek, mivel szeretnének spórolni a kiadásaikon. Így a pára nem tud távozni a házból, ami miatt kellemetlen lesz a levegő, ráadásul még a penész is megjelenik. Ezek mind rontják a komfortérzetet, arról nem beszélve, hogy az egészségre is káros hatással vannak.

Akik érzékenyebbek a külső hatásokra, vagy immunrendszerük nincs megfelelő állapotban, ők különösen nagy veszélyeknek vannak kitéve. Ennek alapján nem célszerű már tovább várni a megoldással, minél hamarabb hozzá kell látni az utólagos vízszigeteléshez.

Mi a legjobb megoldás a vízszigeteléshez?

utólagos vízszigetelésAkik felismerték azt, hogy itt az ideje változtatni, már csak az ideális eljárást kell megtalálniuk az utólagos vízszigeteléshez. Mindenképp abból kell kiindulni, hogy a falvizesedést az állíthatja meg, ha a fal víztaszítóvá válik, vagy a víz útját zárják el a szakemberek.

Ezek alapján több olyan megoldást is kínálunk ügyfeleinknek, amelyek megfelelnek az igényeknek. Az utólagos vízszigetelés történhet acéllemezekkel vagy pedig DRYZONE szigetelőkrémmel. Ez az anyag képes víztaszító tulajdonságot biztosítani a falaknak, amik így nem tudják tovább felszívni a nedvességet.

A szerkezet így szép lassan ki tud száradni, ezáltal pedig meg lehet szabadulni a magas páratartalomtól és a penésztől is. A végeredmény rendkívül látványos, már pár nap alatt lehet érezni a nagy változást az ingatlanon belül.

Az acéllemezes szigetelés szintén kedvező alternatívát kínál. Az eljárásnak köszönhetően a fal teljesen természetes úton száradhat ki.

Vízszigetelés Budapesten, aminek megtérül az ára

Vízszigetelés BudapestNem mindenki mer belevágni a vízszigetelésbe, aminek főleg anyagi okai lehetnek. Aggódnak amiatt, hogy az erre fordított összeg valóban meg tud-e térülni, azonban ezzel a szolgáltatással az emberek biztosan nem vállalnak anyagi kockázatot sem.

Az élhető otthon minden pénzt megér, arról nem beszélve, hogy ezzel az ember az egészségét is óvhatja. A kezelések, gyógyszerek jelentős összegeket felemésztenek, így viszont az egészséges környezetben nincs szükség komolyabb orvosi vizsgálatokra, készítmények használatára.

A megfelelő szigeteléssel rendelkező ingatlanok értékesebbek is, ez pedig egy esetleges eladásnál kifejezetten jól jön a tulajdonosoknak.

Mindezek alapján megéri belevágni a munkálatokba, mert ezzel az emberek csak nyerhetnek. Bízza valódi szakemberekre az utólagos vízszigetelést, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a munkánkkal!

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.