pince vízszigetelésre gyakrabban van szükség, mint gondolnánk, de szerencsére többféleképpen is megoldható.

A pince falainak, illetve padlójának vizesedése többféle okra vezethető vissza, de a legtöbb esetben a korrekt falszigeteléssel megakadályozható lenne. A régi építésű házak esetében a technológia hiánya miatt alakulhat ki vizesedés, de az újabb épületeknél is előfordulhat, ami vagy a hanyag kivitelezés, vagy az olcsó, közepes, vagy rosszabb minőségű anyagok okán következik be. Szerencsére minden esetben orvosolható a probléma, méghozzá többféleképpen, így a pince vízszigetelése megoldottá válhat.

pince vízszigetelésére a legkézenfekvőbb módszer a külső szigetelés, ami ugyan hatékony, de a kivitelezése lényegesen több időt vesz igénybe, mint a korszerűbb, injektálásos módszer. Ekkor ugyanis az épületet gyakorlatilag körbe kell ásni, ami nem csak hosszadalmas, de drága megoldás is, ráadásul az időjárás is befolyásolja, így például télen nem végezhető el, de fizikai tényezők is akadályozhatják a munkát. Az injektálás azonban minden évszakban elvégezhető, minimális munkával lehet maximális védelmet elérni, az ára is kedvezőbb, méghozzá sokkal, és tartós, biztonságos, mindenféle hatásoknak ellenálló védelem hozható létre a segítségével.

Fontos tudni, hogy a pince vízszigetelése mellett az injektálás más problémák megoldására is felhasználható, így például a vízszivárgás kijavítására is, és, mivel többféle anyaggal is elvégezhető, gyakorlatilag minden építőanyaghoz megoldást nyújt.

Bármilyen típusú épület pincéjének vízszigetelésére van szükség, cégünk az Ön rendelkezésére is áll! Több, mint 20 éve vállaljuk a különféle, vízszigeteléssel kapcsolatos problémák megoldását, méghozzá kedvező áron, kiváló minőségben, többféle technikával. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne bennünket megbízni a pincéje vízszigetelésével, illetve, ha kérdése lenne tevékenységünkkel és árainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!