Az utólagos vízszigetelésre nem minden épületnél van szükség, ám akadnak olyanok, amelyekből ez kimaradt – ott kötelező!

Magyarország ingatlanállományának nagy részét olyan épületek alkotják, amelyek fél évszázadnál idősebbek, de számos olyan is akad, amelynél az életkort már száznál is nagyobb számmal lehet csak kifejezni. Ezen épületek esetében a korabeli építési technikákat alkalmazták, amelyek nagy része még napjainkban is megállja a helyét, sőt, változtatás nélkül, ugyanúgy használják őket a modern építkezések során is. Vannak azonban olyan megoldások is, amelyek fölött már alaposan eljárt az idő, és persze olyanok is, amelyek akkoriban még nem is léteztek. A falak vízszigetelése az egyik ilyen technológia, amelyet egy évszázada még rábíztak az építőanyagra, ami aztán vagy megoldotta azt, vagy nem, de mostanra már azok a falak is képesek beázni, amelyek az építésük utáni években-évtizedekben még állták a sarat, hiszen ez a probléma nagyrészt a körülményektől, így például a talajvíz szintjétől függ. Szerencsére van lehetőség arra, hogy ezeket az épületeket megmentsük az állagromlástól: az utólagos falszigetelés.

Az utólagos falszigetelés többféle módon is megoldható, és mindegyik tökéletes védelmet nyújt a falaknak, ám egyes esetekben akadályba ütközhet a munka, azaz nem minden módszer alkalmas minden épülethez. Amelyik viszont univerzális, azt úgy nevezzük: injektálás. E módszer segítségével gyorsan, hatékonyan és kedvező áron oldható meg az utólagos falszigetelés, a munka ráadásul minden évszakban elvégezhető, vagyis nem akadályozza az időjárás sem, ráadásul tartós, biztonságos, mindenféle hatásoknak ellenálló védelem hozható létre általa. Cégünk e módszert is alkalmazza az utólagos falszigetelés kialakításához, hiszen ez a legkorszerűbb, egyben a leghatásosabb is. Válassza Ön is az injektálást, és garantáltan nem fog csalódni!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége az utólagos vízszigeteléssel kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!