Utólagos falszigetelés nélkül nincs felújítás. Amennyiben érintett a témát illetően, keressen bennünket, és hatékonyan orvosoljuk a hiányosságokat!

Sokan szeretnék a jó időt kihasználni arra, hogy felújítsák otthonukat. Az időjárás tavasszal a legkedvezőbb ehhez, mert ilyenkor már nincsenek kemény hidegek, és a forróság miatt sem kell még aggódni. Gyakran rengeteg teendővel kell számolni, többek között falfestéssel, villanyvezeték cserével, és még a fűtés korszerűsítésre is szükség lesz.

Egyesek sajnos nem igazán foglalkoznak a falaik állapotával, pedig ez legalább ugyanakkora figyelmet igényel, mint a többi terület. Ha nincs megfelelő falszigetelés, akkor hiába történik meg a felújítás,  hamar problémák merülhetnek fel, elég csak a penészre vagy a vizesedésre gondolni.

Legyen az első lépés a falszigetelés!

Mielőtt bármelyik területbe belefogna, legyen mindenképp az első lépés az utólagos falszigetelés. Erre a festés miatt különösen szükség van, mert, ha előbb történik meg ez, akkor megkockáztathatja, hogy a nedvesség kárt tegyen a frissen festett falakban.

Amennyiben az utólagos falszigetelés kész, utána már nyugodtan hozzá lehet látni más területek feladataihoz, mert a víz már nem pusztíthat, így pedig az alapanyagok sem mehetnek kárba. Az utólagos falszigetelés lemezbeütéssel is történhet, amelynek segítségével a falak természetes úton száradhatnak ki.

Utólagos falszigetelés bonyodalmak nélkül

Vannak olyanok, akik aggódhatnak amiatt, hogy a falszigetelés folyamata majd megnöveli a kivitelezés idejét, azonban felesleges ettől tartani.

lemezbeütés rövid időn belül kivitelezhető, ugyanis ez minimális bontással jár. Cserébe a hatását hosszú éveken át élvezheti.

Az utólagos falszigetelés területén élen járunk, tudjuk, hogy mire van szükség a vizesedés megszüntetéséhez. Kezdje velünk a felújítást, és az erre fordított idő és pénz biztosan megtérülnek!

Ha esetleg kérdezni szeretne az eljárásról, vagy ajánlatot kérne, bátran hívjon bennünket telefonon, vagy keressen e-mailen, ahol kollégáink készséggel tájékoztatnak minden érdeklődőt a részletekről.